Indumix®

Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland heeft het product Indumix® ontwikkeld. Indumix® is een creatieve oplossing voor het verantwoordelijk hergebruiken van secundaire en tertiaire bouwstoffen, verontreinigde grond en industriële reststoffen.

Het product is uitermate geschikt als funderingsmateriaal voor grote oppervlakten, zoals een parkeerplaats of distributie centrum. Indumix® werkt kostenbesparend, is een duurzaam en hoogwaardige oplossing voor uw locatie. Wij bieden maatwerk door in de ontwerpfase van een ontwikkeling advies uit te brengen over onder andere de laagdikte en algemene toepasbaarheid.

Indumix® wordt op onze locaties in Helvoirt of Bergen op Zoom gemengd, is transporteerbaar per trailer en machinaal te verwerken.

Kwaliteit

Indumix® producten worden onderworpen aan strenge civieltechnische en milieutechnische kwaliteitscontroles. Indumix® producten worden geleverd onder KOMO productcertificaat BRL 9322 “cementgebonden minerale reststoffen voor toepassing in gebonden fundering in de Grond-, Weg- en Waterbouw” (of eventueel onder partijkeuring)

Vooraf, maar ook tijdens de productie van het immobilisaat, worden monsters genomen en getest op fysisch/technische eigenschappen, zoals druk-, buig- en treksterkte, vervorming en duurzaamheid (bestendigheid tegen nat/droog- en vorst/dooiwisselingen). Ook de milieu hygiënische eigenschappen (samenstelling en uitloging van chemische onder partijkeuring).


 

Immobilisatie wordt uitgevoerd door GRZN in samenwerking met Indumix®. Voor verdere informatie over immobilisatie verwijzen wij u naar: www.indumix.nl


Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?