• Hoogwaardige betonblokken
 • Advies op maat
 • Expertise en vakmanschap
 • Persoonlijke service

Grote betonblokken voor ieder bouwproject

De grote beton stapelblokken kenmerken zich als robuust, slijtvast en duurzaam.

De grote betonblokken zijn inzetbaar als tijdelijke en/of definitieve kering of scheiding van ruimtes of depots, maar ook te gebruiken als weg barrier of ballast gewicht. Door het welbekende LEGO principe, zijn ze op verschillende manieren en vormen toe te passen. Dit maakt het bouwen van muren, keringen of opslagruimtes zeer eenvoudig.

De grote betonnen stapelblokken zijn direct vanaf de kraan-auto in het werk te plaatsen. De grote stapelblokken zijn eenvoudig te verplaatsen, uitbreiden of opnemen.

Duurzaam, flexibel en degelijk!

Lees verder

Grote betonblokken kopen

Grote betonblokken kopen

Als je op zoek bent naar grote betonblokken van de hoogste kwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze grote betonblokken zijn gemaakt met de beste circulaire grondstoffen. Of je nu een eenvoudige muur wil bouwen, een degelijke gebouw wil neerzetten, of een landschapsontwerp wil verbeteren, onze grote betonblokken voldoen aan jouw behoeften.

Een van de meest populaire typen betonblokken zijn de 160x80x80 grote betonblokken. Deze veelzijdige producten zijn ontworpen met noppen om zich te stapelen zonder dat er extra verbindingsmaterialen nodig zijn. Dankzij deze functionaliteit kunnen betonnen stapelblokken worden gebruikt om snel en effectief muren, barrières of fundamenten te bouwen. Ze zijn bijzonder handig voor projecten waarbij flexibiliteit en snelheid van cruciaal belang zijn.


De prijs van onze grote betonblokken

Bij GRzN zetten we ons in voor een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Onze grote betonblokken zijn vervaardigd met het oog op de hoogste kwaliteit en het milieu. Hoewel de prijs van onze grote betonblokken varieert op basis van specificaties zoals het model, de grootte en het vereiste aantal, zorgen wij ervoor dat we altijd een competitieve en volledig transparante prijs aanbieden.

Om meer te weten te komen over de prijsstelling van onze grote betonblokken en om een op maat gemaakte offerte te ontvangen, kun je gebruikmaken van ons handige online offerteformulier. Kies de stapelbare betonblokken die aan jouw eisen voldoen en dien jouw offerteverzoek in. Onze deskundige medewerkers zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te voorzien van alle noodzakelijke informatie.


De toepassingen voor de grote betonblokken

Onze grote betonblokken zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

 • Bouw en Constructie: Onze grote betonblokken worden vaak gebruikt in de bouwsector, voor het opzetten van funderingen, muren, steunmuren en andere structurele toepassingen.
 • Infrastructuur: In infrastructurele projecten zijn ze inzetbaar voor het bouwen van keermuren, geluidswallen of weg barrières. Ze bieden de nodige stevigheid en stabiliteit voor deze grote constructies.
 • Landschapsarchitectuur: Onze grote betonblokken zijn ook ideaal voor landschapsarchitectuur en tuinontwerp. Ze kunnen worden gebruikt om verhoogde bloembedden, terrassen, tribunes, tuinpaden, of als rand voor vijvers te creëren.
 • Geluidswallen: Dankzij hun massieve structuur zijn grote betonblokken perfect voor het bouwen van geluidswallen langs wegen, snelwegen of industriële gebieden.

Deze toepassingen tonen de flexibiliteit en veelzijdigheid van onze grote betonblokken. Wat jouw project ook is, bij GRzN hebben we het juiste betonblok voor jou.
Grote betonblokken

Kies voor brandveiligheid en duurzaamheid met de grote betonblokken

Voor specifieke toepassingen, zoals het bouwen van brandwerende muren, bieden grote betonblokken uitstekende oplossingen. Door de vuurbestendige eigenschappen van beton, kunnen ze bescherming bieden tegen zowel directe vlammen als intense hitte. De grote betonblokken bieden een solide bescherming tegen de verspreiding van vuur. Zo zijn ze uitermate geschikt voor het afscheiden van compartimenten met verschillende materiaalsoorten.

Daarnaast speelt beton ook een belangrijke rol in recycling en duurzaamheid. Betonpuin dat vrij komt bij sloopwerkzaamheden, kan worden gerecycled en omgezet in granulaat. Dit granulaat wordt gebruikt als bouwstof voor nieuwe betonproducten. Hierdoor worden de milieueffecten van de bouwsector verminderd.


De plaatsing van de grote betonblokken

Het plaatsen van grote betonblokken is een precies werk dat veel ervaring vereist. Bij GRzN hebben we een team van experts die jouw grote betonblokken op een professionele en veilige manier kunnen plaatsen. Indien gewenst, zullen we met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw project soepel verloopt, van de levering tot de plaatsing van de blokken.


Grote betonblokken plaatsen

 

Waarom kiezen voor de grote betonblokken van GRzN

Er zijn talloze redenen om voor de grote betonblokken van GRzN te kiezen. Ten eerste staan we bekend om onze kwaliteit. Onze betonnen legoblokken zijn sterk, duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan, ongeacht het project.
 • Brede keuze: Ons uitgebreide assortiment megablokken zorgt ervoor dat je altijd het perfecte blok vindt voor jouw unieke bouwproject.
 • Kwaliteit: Wij bieden megablokken aan van de allerhoogste kwaliteit. Alle blokken worden bij het ontkisten gecontroleerd op scheurvorming of breuk. Enkel de beste blokken worden aangeboden voor de verkoop.
 • Snelle service: We zorgen ervoor dat jouw bestelling tijdig wordt geleverd om eventuele vertraging in jouw bouwschema te voorkomen.
 • Deskundige begeleiding: Ons team van professionals staat altijd klaar om je van gratis en deskundig advies te voorzien, zodat je geïnformeerde beslissingen kunt nemen.
 • Persoonlijke aanpak: Bij GRzN staan we altijd klaar om je te helpen. Wij streven ernaar om een service op maat te bieden die aan al jouw behoeften voldoet.


Advies nodig? Wij adviseren je graag over de grote betonblokken

Bij GRzN begrijpen we dat het kiezen van de juiste grote betonblokken voor uw project een uitdaging kan zijn. Daarom staan we klaar om u te adviseren over onze megablokken. Onze experts hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de branche, en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze op basis van uw specifieke behoeften en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen

Welke afmetingen betonblokken zijn er?
Bij GRzN bieden we een breed assortiment betonblokken met verschillende afmetingen aan. In ons assortiment vindt u de volgende afmetingen:
160x80x80, 120x80x80, 80x80x63, 160x80x63, 120x80x78, 160x120x63, 240x80x63, 40x80x78, 40x80x80, 240x120x63, 160x80x63, 160x80x78, 240x80x63, 80x80x63, 80x80x78, 160x80x63, 240x80x63, 80x80x80.
CONTACT OPNEMEN MET GRZN

KLAAR OM JOUW PROJECT MET ONS TE STARTEN?

Contact opnemen
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?