Producten


Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland kent twee locaties. De locatie waar het bedrijf haar oorsprong kent bevindt zich in Cromvoirt. De andere locatie is sinds 2018 betrokken en ligt in Bergen op Zoom. 

Beiden locaties bieden de mogelijkheid om diverse partijen grondstoffen tijdelijk op te slaan, voor zowel eigen partijen als partijen van klanten. Zo kan de TOP locatie oplossing bieden omdat er op de bouwlocatie geen opslag mogelijkheden zijn of omdat een partij niet rechtstreeks naar een eindverwerker kan worden gebracht.

Beide locaties beschikken over een vloeistofdichte vloer waardoor er ook vervuilde grondstoffen opgeslagen kunnen worden. De partijen worden separaat in vakken in depot gezet en waar nodig bewerkt voordat ze terug de markt in kunnen worden gebracht. Bij het verlaten van de locatie hebben vrachtwagens de mogelijkheid gebruik te maken van de wasstraat. Hierdoor kunnen ze volledig ontdaan van zand/grond de locatie verlaten en houden we de openbare weg schoon.


Grond In Zicht


GRzN maakt gebruik van de zelf ontwikkelde weeg- en registratie software Grond In Zicht (GIZ). GIZ is een programma wat gekoppeld is aan de weegbrug. Het registreert just in time via een barcode scanner langs de weegbrug, wat het gewicht is van het betreffende voertuig. De transporteur krijgt afhankelijk van de vervoerde grondstof via een beeldscherm te zien in welk vak hij zijn lading mag lossen. Op deze manier kan er op ieder moment van de dag gecontroleerd worden wat de hoeveelheid in een losvak is.

Klanten kunnen indien gewenst iedere avond na een dag aan- of afvoer van hun project een mail krijgen met de exact vervoerde tonnages naar of van een van de grondbank locaties. Zo hebben zowel de klant als wij een transparant overzicht.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel 0411-642905 of mail naar info@grzn.nl


Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?