Op onze grondbank in Helvoirt hebben we menggranulaat beschikbaar zonder bijmenging. Wat houdt dat precies in?
Menggranulaat wat we produceren uit puin, afkomstig van bijvoorbeeld onze sloopprojecten mag 1% bijmenging bevatten. Dat kunnen bijvoorbeeld kleine stukjes hout of plastic zijn.

Het product wat we aanbieding bevat maximaal 0,1% bijmenging. Het menggranulaat is afkomstig uit gezeefde grond. Het zeven zorgt voor een eerste scheiden van grond, puin en bijmenging. De puin gaat vervolgens over een sorteerband waar handmatig de tweede scheiding plaatsvindt. Vervolgens wordt de puin gebroken en door middel van de windshifter en magneet het laatste stukje hout, plastic of metaal verwijderd. Met als resultaat dus volledig schoon granulaat wat toegepast kan worden als halfverharding voor bijvoorbeeld wandelpaden.

Interesse in dit product? Bel 0411-642905 Tijdens het sloop- en inname proces proberen we zo kritisch mogelijk te letten op toevoeging van onder andere plastic, hout en metalen in de mengpuin. Materialen die hier toch doorheen komen, worden alsnog met het breekproces eruit gehaald middels een magneet of windshifter/blower.

KLAAR OM JOUW PROJECT MET ONS TE STARTEN?

Contact opnemen
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?