Mengpuin

Granulaat van GRzN

Wat is granulaat van GRzN?

Menggranulaat is een samengestelde bouwstof die bestaat uit vermalen, gebroken en gezeefd bouw- en slooppuin. Het omvat verschillende materialen zoals baksteen, beton, keramiek, en natuursteen. Bij GRzN staan we garant voor mengpuin van de hoogste kwaliteit, dankzij onze geavanceerde methoden van sorteren, malen en zeven.
Mengpuin machines

De eigenschappen van menggranulaat

Mengpuin staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen, die het een waardevol onderdeel maken van elke bouwactiviteit:
  • Duurzaamheid: Menggranulaat zorgt voor een duurzame basis van jouw fundering van bijvoorbeeld een parkeerplaats, oprit of weg.
  • Waterbestendigheid: Dankzij de dichte aard van het mengpuin, helpt het bij het voorkomen van wateropbouw en gerelateerde schade aan jouw project.
  • Recycling: Mengpuin is een gerecycled product, wat betekent dat het bijdraagt aan een circulaire economie en helpt bij het verminderen van de hoeveelheid afval in het milieu.

De herkomst van menggranulaat

Menggranulaat is, in de basis, het product van bouw- en slooppuin. Wanneer gebouwen en andere structuren worden gesloopt, worden de restanten, variërend van beton en baksteen tot tegels en natuursteen, verzameld. Deze worden vervolgens naar een verwerkingsfaciliteit, zoals GRzN, gebracht waar ze worden gebroken, vermalen en gezeefd tot mengpuin.
Mengpuin project
Mengpuin bij GRzN
Bij het kiezen van menggranulaat voor jouw project, is kwaliteit van cruciaal belang. Daarom kiezen zoveel professionals en doe-het-zelvers voor GRzN. Ons granulaat is betrouwbaar, afkomstig van hoogwaardig bouw- en slooppuin, en verwerkt met de nieuwste technieken om de beste kwaliteit te garanderen. Bovendien draag je met het gebruik van ons menggranulaat bij aan een duurzamere, groenere toekomst door de hoeveelheid afval te verminderen en het gebruik van nieuwe grondstoffen te minimaliseren.

Of je nu een solide basis wilt leggen voor een nieuw bouwproject of een betrouwbare, duurzame keuze zoekt voor het vullen van uitgravingen, mengpuin van GRzN is de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te ontdekken over hoe ons mengpuin je kan helpen jouw bouwprojecten naar een hoger niveau te tillen. Jouw project verdient de beste basis - kies voor mengpuin van GRzN.

KLAAR OM JOUW PROJECT MET ONS TE STARTEN?

Contact opnemen
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?